Scari fier forjat, balustrade fier forjatScari structura metalica

Realizam scari pe structura metalica din lemn stratificat cu balustrada in functie de cerintele de spatiu si de estetica ale intregului ansamblu.

Scarile cu structura metalica rectangulara sunt alese in functie de greutate, forma si de locul de amplasare in spatiul locuibil sau de desfasurare al activitatilor zilnice. Scarile cu structura metalica rectangulara sunt disponibile locuintelor sau suprafetelor publice. Scarile cu structura metalica rectangulara ne sunt prezentate sub diverse forme, in functie de modul de functionalitate:  scari cu structura metalica drepte, scari cu structura metalica cu podest de odihna, scari cu structura metalica balansate, scari cu structura metalica fara unghiuri de 90 de grade, etc. Treptele scarilor cu structura metalica sunt confectionate din lemn de stejar, artar, fag, cires, nuc, mahon, etc.

Structura scarilor cu structura metalica este debitata cu masini de sudura automate. Coloristica scarilor cu structura metalica se incadreaza preferintelor potentialilor clienti. Balustrazile  scarilor cu structura metalica pot fi constituite din metal cu mana curenta de inox sau mana curenta de lemn. Scarile cu structura metalica rectangulara sunt modelele cele mai econome, si tocmai de aceea, cererile in ceea ce priveste acest tip de scari, dintre printre cele mai numeroase.

Scarile cu structura metalica sunt articole din domeniul constructiilor si decoratiunilor interioare, care poseda caracteristici importante, imbinand cu rafinament rezistenta si bunul gust al produsului final. Scarile cu structura metalica bifeaza puncte de siguranta standardizate.

 Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!!!